– Cene svih proizvoda i usluga na našem sajtu su krajnje cene sa uračunatim PDV-om izražene u dinarima.

– Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

– Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu.

Preko našag sajta robu možete platiti na sledeće načine.

1. POUZEĆEM
Robu plaćate kurirskoj službi prilikom isporuke robe.

2. BANKARSKIM TRANSFEROM
Robu plaćate pre isporuke odlaskom u poštu, banku ili putem e-bankinga na naš tekuču račun.

3. PUTEM PLATNIH KARTICA

– VISA,

– VISA ELEKTRON,

– MAESTRO/MASTER CARD,

– DINA

– AMERICAN EXPRESS

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.
Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Kod kupovine karticom Vaš novac je rezervisan do trenutka kada proizvod stigne na Vašu adresu, nakon toga sredstva će biti povučena na naš račun.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, minimotorservis je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

4. VIRMANOM (nalog za prenos)

Za sva pravna lica omogućena je kupovina virmanom. Na Vaš zahtev biće isporučena profaktura koju možete platiti u bilo kojoj poslovnoj banci ili putem e-bankinga. Uplate se evidentiraju na svakih sat vremena. Roba je raspoloživa i biće poslata u roku od jednog do tri radna dana nakon uplate.