Prikaz 1–12 od 26 rezultata

Aluminijumski klin za seču

3,928.00рсд
STIHL aluminijumski klinovi za obaranje drveća su efikasna sredstva koja se koriste nakon sečenja sa motorne testere, poput STIHL MS 362. Izrađeni od visokokvalitetne legure aluminijuma, ovi klinovi imaju usku oštricu za lakše i preciznije uguranje u drvo, dok stepenaste ivice sprečavaju neočekivane odskoke. Glatka strana pored glodanog žleba olakšava njihovo postavljanje u zasek tokom obaranja drveća, omogućavajući kontrolisan pad u željenom smeru.

STIHL Makaze za orezivanje PG10

1,798.00рсд
STIHL PG 10 Bypass makaze za orezivanje predstavljaju pristupačan alat idealan za održavanje kućne bašte. Efikasno seče grane prečnika do 15 mm i žicu. Sa aluminijumskim telom i plastificiranim ručkama, ove makaze pružaju precizno rezanje koje se može ponovo naoštriti po potrebi. Sigurnosna kopča sa jednostavnim jednoručnim zatvaranjem omogućava lako otvaranje palcem, dok integrisani urez olakšava sečenje žica. Za dodatnu efikasnost u baštenskom radu, preporučujemo korišćenje odgovarajućih dodataka za makaze, testere i orezivanje.

Makaze za orezivanje PG 20

4,457.00рсд
Makaze za orezivanje PG 20 namenjene su sečenju tanjih grana (prečnika do 25 mm) i tanjih žica. Odlične su za orezivanje voća i uređenje eksterijera. Telo makaza je zaštićeno od korozije. Sečivo se može oštriti. Sigurnosna kopča sa praktičnim jednoručnim zatvaranjem se lako otvara palcem.

Baštenske makaze AMBOSS

5,118.00рсд
Univerzalane baštenske makaze AMBOSS efikasno seku grane tvrdog drveta, plastične profile i creva. Namenjene su uklanjanju grana prečnika do 15 mm. Manjih su dimenzija. Dužina makaza je 20 cm, dok je težin 260 g. Sečiva ovih STIHL PG 25 makaza su zamenjiva, a telo ima zaštitu od korozije. Mehanizam blokiranja sa praktičnom jednoručnom kopčom može se lako otvoriti palcem.

STIHL PB 10 makaze za grane

7,870.00рсд
PB 10 su makaze za orezivanje kompanije STIHL. Poseduju aluminijumske cevi sa ergonomičnim ručkama. One služe za udobniji rad, kao i amortizeri koji štede zglobove. Dužina makaza je 60 cm i teške su svega 1000 kg. Glava sečiva je zakrivljena sa unutrašnjim podmazivanjem uljem. Udubljenja na suprotnom sečivu sprečavaju klizanje materijala koji se seče, Primenu su našle u baštovanstvu, vinogradarstvu i u uređivanju pejzaža.

Šumarska sekira AX 6

4,082.00рсд
STIHL AX 6 šumarska sekira, težine 600 g, pruža izuzetnu lakoću korišćenja šumarskim profesionalcima. Ova kompaktna sekira, duga 40 cm, nudi sigurnost i efikasnost pri sečenju ili cepanju drva u šumskim uslovima. Ručka od jasena pruža pouzdano prianjanje i dugotrajan komfor. Važno je napomenuti da se ovaj alat ne preporučuje za udaranje čeličnih klinova, kako bi se očuvala bezbednost korisnika.

Šumarska sekira STIHL AX 10

6,786.00рсд
STIHL AX 10 je šumarska sekira, težine 1.000 g, pruža izuzetnu lakoću korišćenja šumarskim profesionalcima. Ova kompaktna sekira, duga 60 cm, nudi sigurnost i efikasnost pri sečenju ili cepanju drva u šumskim uslovima. Ručka od jasena pruža pouzdano prianjanje i dugotrajan komfor. Važno je napomenuti da se ovaj alat ne preporučuje za udaranje čeličnih klinova, kako bi se očuvala bezbednost korisnika.

Univerzalna šumarska sekira

15,010.00рсд
Ca. 70 cm, 1.550 g. Veoma dobra za potkresivanje i lake radove na sečenju grana. Idealna za lakše cepanje. Drška od hikorija.

Čekić za cepanje

5,975.00рсд
Ca. 85 cm, 3.000 g. Veoma dobar za cepanje komada od metar i teškog drveća kao i obaranje stabala sa klinom. Dobar za teško cepanje. Drška od hikorija.

Kombinovani kanister za ulje i gorivo

4,640.00рсд
Kombinovani kanister za ulje i gorivo pogodan je za efikasno korišćenje u dužim vremenskim uslovima. Namenjen prilikom korišćenja STIHL benzinskih uređaja. Transparentna plastika omogućava praćenje količine ulja i goriva u kanisteru bez potrebe otvaranja poklopca. Kanister ima nastavak za lakše točenje tečnosti u rezervoare mašina.

Kreon za označavanje stabla, plavi, 12

1,986.00рсд
Signalna kreda za upotrebu kod suvog i vlažnog drveta. Najbolji kvalitet boje na osnovu pigmenta kao i optimalnog otpora na vremenske uslove. Visok nivo stabilnosti. Dužina 12 cm. 12 komada u pakovanju.

Kuka za obaranje

13,484.00рсд
Za obaranje drveta preko ivice preloma u predviđenom pravcu, sa obrtnom kukom za okretanje stabala. Od specijalne legure čelika.