Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Prikaži kategorije
Zatvori

Benzinska prskalica SR 200 D

61,599.00 RSD
Laki atomizer sa izuzetno velikim komforom nošenja usled kompaktne strukture i zežišta uz telo. Idealan za kulture do 2.5 m visine. Jednostavna logika startovanja, jednoručna multifunkcionalna ručica i zaštitna kragna sa zaštitom od prosipanja. Serijski sa konusnom rešetkom i deflektorom.
Zatvori

Benzinska prskalica SR 420

66,399.00 RSD
Izuzetan komfor nošenja, ergonomska rešenja, velika snaga, protok vazduha, maksimalna horizontalna daljina prskanja za komforan rad i brzo završavanje poslova.
Zatvori

Ručna prskalica SG 11

2,550.00 RSD
Ergonomska, ručna prskalica laka za korišćenje za distribuciju tečnih pesticida. Lakohodna i efikasna pumpa za udoban rad. Standard sa šupljom, konusnom mlaznicom.
Zatvori

Ručna prskalica SG 31

6,650.00 RSD
Ručna prskalica, naročito pogodna za privatnu upotrebu. Lako rukovanje zbog velikog otvora za punjenje, ergonomske slavine i teleskopske cevi. Sa šupljim,konusnim i pljosnatim diznama.
Zatvori

Ručna prskalica SG 51

16,750.00 RSD
Leđna prskalica za povremenu i profesionalnu upotrebu. Komforna sa polugom pumpe koja može da se montira na obe strane i ergonomskim zaustavnim ventilom. Robustan dizajn za dug vek trajanja, čak i za profesionalnu upotrebu,sa manometrom na ručki za proveru pritiska u prskalici.