Приказани сви од укупно 5 резултата

Benzinska prskalica SR 200

68,499.00рсд
Laki atomizer sa izuzetno velikim komforom nošenja usled kompaktne strukture i zežišta uz telo. Idealan za kulture do 2.5 m visine. Jednostavna logika startovanja, jednoručna multifunkcionalna ručica i zaštitna kragna sa zaštitom od prosipanja. Serijski sa konusnom rešetkom i deflektorom.

Benzinska prskalica SR 420

74,199.00рсд
Izuzetan komfor nošenja, ergonomska rešenja, velika snaga, protok vazduha, maksimalna horizontalna daljina prskanja za komforan rad i brzo završavanje poslova.

Ručna prskalica SG 11

2,800.00рсд
Ergonomska, ručna prskalica laka za korišćenje za distribuciju tečnih pesticida. Lakohodna i efikasna pumpa za udoban rad. Standard sa šupljom, konusnom mlaznicom.

Ručna prskalica SG 31

7,370.00рсд
Ručna prskalica, naročito pogodna za privatnu upotrebu. Lako rukovanje zbog velikog otvora za punjenje, ergonomske slavine i teleskopske cevi. Sa šupljim,konusnim i pljosnatim diznama.

Ručna prskalica SG 51

16,750.00рсд
Leđna prskalica za povremenu i profesionalnu upotrebu. Komforna sa polugom pumpe koja može da se montira na obe strane i ergonomskim zaustavnim ventilom. Robustan dizajn za dug vek trajanja, čak i za profesionalnu upotrebu,sa manometrom na ručki za proveru pritiska u prskalici.