Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

STIHL Multisprej 400 ml

1,319.00рсд
STIHL Multisprey je multifunkcionalno ulje za podmazivanje, rastvaranje prljavštine i oslobađanje zaglavljenih delova. Služi kao zaštita od korozije, kontaktni sprej i lubrikant. Efikasno rastvara nečistoću poput adhezivnih ostataka, rđe i katrana. Kao ulje stvara zaštitni film koji se ne stvrdnjava na površini. Limenka zapremine 400 ml sa usmerivačem.

Odmašćicač Superclean 300ml

1,800.00рсд
STIHL Superclean sprej efikasno uklanja naslage kao što su smola, rđa i prljavština sa pribora za rezanje, oštrica trimera i STIHL motornih testera. Ovaj sprej sa dvostrukom funkcijom efikasno uklanja nečistoće, istovremeno pružajući podmazivanje i zaštitu od korozije. Da biste produžili vek trajanja vaših alata za rezanje, preporučuje se prskanje Superclean sprejem iz STIHL-a nakon svake upotrebe. Ukoliko koristite sprej na oštricama trimer-a, pokrenite ih kratko nakon nanošenja kako biste postigli optimalno raspoređivanje sredstva. Ovaj postupak će očuvati performanse i produžiti životni vek vaših alata.

Specijalni čistač Varioclean 500ml

1,918.00рсд
Varioclean, specijalni čistač kompanije STIHL, efikasno uklanja ostatke bio ulja sa uređaja, rezne garniture i filtera vazduha svih motornih testera. Lako čisti organsku prljavštinu, kao što su smola i mrlje od trave. Varioclean ne sadrži fosfate i organske rastvarače. Sufraktani koji se nalaze u ovom čistaču su biorazgradivi. Flaša sa raspršivačem je zapremine 500 ml.