Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

STIHL Advance X-Vent – Jakna

STIHL Advance X-Vent je lagana i vodootporna jakna. Izrađena od materijala koji omogućava koži da diše. Pogodna je za visoke temperature. Izrazito naranžaste boje sa fluorescentnim detaljima i velikim STIHL logom sa zadnje strane. Mrežast prorez ispod ruku, u džepovima i na leđima.

STIHL Dynamic Vent – Jakna

Posebno lagana, prozračna jakna za leto. STIHL Dynamic Vent sa otvorima za ventilaciju. Izrazito narandžaste boje. STIHL logotip na poleđini. Ima rastegljive umetke i ojačanje na laktovima. Četiri džepa sa patentnim zatvaračem. Unutrašnji džep za telefon.

STIHL Raintec – Vodootporna jakna

STIHL Raintec vodootporna jakna narandžasto-crne boje. Ima duge ventilacione proreze ispod ruku. Reflektujuću STIHL logo na leđima. Kragna se može podesiti po širini. Kapuljača sa vizirom koji se savija. Veličine od S do XXL.Gornji sloj: 75% poliester, 25% poliuretanMeđusloj: 100 % poliuretanPostava: 100% poliester

STIHL Function Universal – Jakna

7,700.00рсд
STIHL Function Universal je jakna za profesionalne sekače. Koristi se pri intenzivnim radovima u šumi. Udobna je i komforna. Izrađena od pažljivo odabranih inovativnih materijala.Function jakna ima veliki deo signalne boje za bolju vidljivost. Materijal omogućava koži da diše uz optimalni komfor pri nošenju. Boja antracit -crna i signalno narandžasta. Dva bočna džepa i džep sa rajfešlusom u visini grudi za bezbedno čuvanje telefona ili kompleta za prvu pomoć. Sloboda pri pokretu u predelu ramena i leđa, ojačani materijal na ramenima i laktovima. Poseduje ventilacioni umeci i STIHL logo na zadnjem delu.

STIHL Dynamic – Jakna

7,850.00рсд
STIHL Dynamic jakna sa reflektujućim detaljima. Antracit i narandžasta boja. Unutrašnja kragna, udoban i rastegljiv umetak. Ojačana na leđima i laktovima. Dobra ventilacija i četiri praktična džepa.