Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Aluminijumski klin za seču

3,928.00рсд
STIHL aluminijumski klinovi za obaranje drveća su efikasna sredstva koja se koriste nakon sečenja sa motorne testere, poput STIHL MS 362. Izrađeni od visokokvalitetne legure aluminijuma, ovi klinovi imaju usku oštricu za lakše i preciznije uguranje u drvo, dok stepenaste ivice sprečavaju neočekivane odskoke. Glatka strana pored glodanog žleba olakšava njihovo postavljanje u zasek tokom obaranja drveća, omogućavajući kontrolisan pad u željenom smeru.

Kombinovani kanister za ulje i gorivo

4,640.00рсд
Kombinovani kanister za ulje i gorivo pogodan je za efikasno korišćenje u dužim vremenskim uslovima. Namenjen prilikom korišćenja STIHL benzinskih uređaja. Transparentna plastika omogućava praćenje količine ulja i goriva u kanisteru bez potrebe otvaranja poklopca. Kanister ima nastavak za lakše točenje tečnosti u rezervoare mašina.

Kuka za obaranje

13,484.00рсд
Za obaranje drveta preko ivice preloma u predviđenom pravcu, sa obrtnom kukom za okretanje stabala. Od specijalne legure čelika.

Kuka za obaranje

8,402.00рсд
Za obaranje drveta preko ivice preloma u predviđenom pravcu, sa obrtnom kukom za okretanje stabala. Od specijalne legure čelika.

Plastični klin za seču i rezanje

1,619.00рсд
Napravljen od poliamida sa teksturisanom površinom sa obe strane za pouzdane smernice. Otporno na udarce čak i na niskim temperaturama. 18 cm dugačko za srednje drvo, 23 cm za srednje i debelo drvo, 25 cm za uvećani ugao klina.

Švajcarski nož

3,361.00рсд
43 cm, 650 g. Pogodan za negu mladog rastinja i oblikovanje nižeg rastinja. Drška sa zaštitom od kože.

Twist klin za cepanje

7,128.00рсд
920 g. Maksimalan efekat cepanja usled uvijenog oblika. Vođica i kandže za posebno dobar oslonac u smrznutom drvetu, iskovan radi pružanja enormne stabilnosti uz malu težinu, okrugla udarna površina.