stihl

Pitaju nas zašto radimo samo i isključivo STIHL program. Prilikom jednog od obilazaka STIHL fabrike, imali smo ručak u njihovoj radničkoj menzi. Velika, klasična menza, najobičnije drvene stolice i stolovi. Velika kuhinja, sve čisto i uredno i linija za uzimanje hrane, sa kasom na kraju, posle koje svi sedaju zajedno, gde ko želi, bez obzira radnik ili rukovodilac.
U jednom trenutku ulazi Hans Peter Stihl, vlasnik i legenda STIHL-a, čovek od 86 godina (rođen 1932 godine), omiljen od svih koji STIHL iole poznaju (da li je dovoljno reći da nije dozvolio da se otpusti ni jedan radnik za vreme svetske ekonomske krize!?). Skida kaput, staje u red sa ostalim radnicima, uzima tacnu, bira jela i na kraju vadi svoju karticu i plaća na kasi, kao i svi drugi.
Sa svojom tacnom seda na iste drvene stolice i za isti sto kao i svi drugi radnici.
E, zato isključivo STIHL, zato se, između SVEGA ostalog (a ima toga zaista mnogo, da se danima o tome priča), sa STIHL-om ne radi, nego se STIHL voli. Zato smo ponosni što je i naših 28 ugrađeno u STIHL-ovih 97 godina. Zato smo ponosni što smo deo STIHL PORODICE.