Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

STIHL Makaze za orezivanje PG10

1,798.00рсд
STIHL PG 10 Bypass makaze za orezivanje predstavljaju pristupačan alat idealan za održavanje kućne bašte. Efikasno seče grane prečnika do 15 mm i žicu. Sa aluminijumskim telom i plastificiranim ručkama, ove makaze pružaju precizno rezanje koje se može ponovo naoštriti po potrebi. Sigurnosna kopča sa jednostavnim jednoručnim zatvaranjem omogućava lako otvaranje palcem, dok integrisani urez olakšava sečenje žica. Za dodatnu efikasnost u baštenskom radu, preporučujemo korišćenje odgovarajućih dodataka za makaze, testere i orezivanje.

Makaze za orezivanje PG 20

4,457.00рсд
Makaze za orezivanje PG 20 namenjene su sečenju tanjih grana (prečnika do 25 mm) i tanjih žica. Odlične su za orezivanje voća i uređenje eksterijera. Telo makaza je zaštićeno od korozije. Sečivo se može oštriti. Sigurnosna kopča sa praktičnim jednoručnim zatvaranjem se lako otvara palcem.

Baštenske makaze AMBOSS

5,118.00рсд
Univerzalane baštenske makaze AMBOSS efikasno seku grane tvrdog drveta, plastične profile i creva. Namenjene su uklanjanju grana prečnika do 15 mm. Manjih su dimenzija. Dužina makaza je 20 cm, dok je težin 260 g. Sečiva ovih STIHL PG 25 makaza su zamenjiva, a telo ima zaštitu od korozije. Mehanizam blokiranja sa praktičnom jednoručnom kopčom može se lako otvoriti palcem.

STIHL PB 10 makaze za grane

7,870.00рсд
PB 10 su makaze za orezivanje kompanije STIHL. Poseduju aluminijumske cevi sa ergonomičnim ručkama. One služe za udobniji rad, kao i amortizeri koji štede zglobove. Dužina makaza je 60 cm i teške su svega 1000 kg. Glava sečiva je zakrivljena sa unutrašnjim podmazivanjem uljem. Udubljenja na suprotnom sečivu sprečavaju klizanje materijala koji se seče, Primenu su našle u baštovanstvu, vinogradarstvu i u uređivanju pejzaža.

STIHL PB 11 – Makaze za grane

9,322.00рсд
STIHL PB 11 makaze za grane imaju zakrivljenu glavu za sečenje, kao i amortizere koji štede zglobove. Dužine 75 cm i težine 1.150 g. Idealne su za sečenje grana prečnika do 35 cm. Idealne su za orezivanje vinove loze, voćarstvo i baštovanstvo. Koriste se i za održavanje vrtova i parkova.

STIHL PB 25 – Makaze za orezivanje Amboss

13,862.00рсд
Za sečenje tvrdog i oštećenog drveta. Obložena, podesiva oštrica za lako i precizno sečenje, aluminijumske cevi sa ergonomičnim ručkama za udoban rad.