Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Kese za usisivač STIHL SE 33

2,068.00рсд
Kese za usisivač STIHL SE 33 izrađene su od papira. Ove filtracione kese efikasno skladište prašinu, prljavštinu i druge nečistoće. Zajedno sa rezervoarom od 12 l čuvaju prljavštinu nekoliko meseci.Napomena: Prilikom mokrog usisavanja obavezno je uklanjanje kese i filtera.

Kese za usisivač STIHL SE 62

2,339.00рсд
STIHL SE 62 u rezervoaru zapremine 20 l ima filcanu kesu. Kese za usisivač prodaju se u pakovanju od 5 komada. Otporne su na cepanje i mogu da izdrže veća opterećenja. To ove kese čini idealnim za korišćenje čak i u radionicama ili na otvorenom. Kesa je većih dimenzija te se u nju može skladištiti velika količina prašine, prljavštine i drugih nečistoća.Napomena: Ukoliko se usisivač koristi za mokro usisavanje obavezno je skidanje kese kao i filtera.

Papirni filter za ručni usisivač SEA 20

1,571.00рсд
Papirni filter za SEA 20 ručni usisivač dostupan je kao dodatna oprema. Namenjen je efikasnom usisavu i očuvanju ovog baterijskog usisivača. Pruža učinkovit sistem filtriranja.

Filter za STIHL usisivač SE 62

2,995.00рсд
STIHL filter od čvrstog papira prilagođen je za upotrebu sa usisivačem SE 62 za mokro i suvo usisavanje. Predstavlja visokokvalitetno rešenje za efikasno čišćenje. Ovaj filter vrhunskog kvaliteta efikasno akumulira nečistoće, pouzdano ih filtrira i može se primeniti u različitim situacijama.Napomena: Prilikom mokrog usisavanja obavezno je skidanje filtera i kesa za usisivače.

Filter za usisivač STIHL SE 133 ME

9,333.00рсд
Filter za usisivač STIHL SE 133 ME za čišćenje prašine klase M. PTFE raslopivi filter koji se može prati.

SET mini mlaznica za STIHL SEA 20

3,058.00рсд
Komplet dodatne opreme za baterijski ručni usisivač SEA 20. SET mini mlaznica za STIHL SEA 20 sastoji se od 3 produžne cevi, 3 mlaznice i kese za skladištenje. Nastavci se mogu međusobno kombinovati. Namenjene su za čišćenje posebno uskih ili teško dostupnih područja, poput prostora između rebara radijatora.

STIHL Četke za usisavanje auta

8,454.00рсд
STIHL Autoset kreiran je za potrebe čišćenja auta i drugih teško dostupnih delova objekta. Četke za usisavanje auta sastoji se od 4 dodatka: mlaznice (300 mm), četkice na usisu, četkice i gumene mlaznice.

Komplet za mokro usisavanje STIHL

13,532.00рсд
STIHL komplet za mokro usisavanje za efikasno uklanjanje tečnosti. Sastoji se od usisne mlaznice za mokro usisavanje podova, gumirane mlaznice sa krivom cevi i filtera od plemenitog čelika.Napomena: Prilikom usisavanja tečnosti obavezno je skidanje kese i papirnog filtera. Prilikom mokrog usisavanja montira se čelični filter, dok tečnost ide direktno u rezervoar usisivača.

Usisno crevo za SE 62

6,283.00рсд
Usisno crevo za SE 62 je posebno koristan dodatak kada su potrebni dodatni doseg i svestranost pri usisavanju različitih vrsta nečistoća. Sa dužinom od 3,5 metara, korisnik ima veću slobodu kretanja, čime se olakšava pristup teško dostupnim mestima. Prečnik od 32 mm obezbeđuje optimalan protok vazduha, čime se povećava efikasnost usisavanja i smanjuje vreme potrebno za završetak poslova čišćenja.