Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Prikaži kategorije
Zatvori

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 100

28,499.00 RSD
Izdržljiv perač pod visokim pritiskom od 110 bara.Aluminijumska glava pumpe,tihi indukcioni motor,set za raspršivanje sredstva za čišćenje sa bocom,rotorska i podesiva ravna mlaznica.Anti-Drill spojnica ,prekidač za blokiranje puške,crevo visokog pritiska od 6 m,ručka za nošenje.
Zatvori

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 110

35,499.00 RSD
Komforni perač pod visokim pritiskom od 110 bara sa dodatnom opremom.Puška sa mekanim rukohvatom za komforan rad.Aluminijumska teleskopska ručka,bočni pregradak za odlaganje mlaznica.Anti-Drill spojnica,crevo visokog pritiska od 7m.
Zatvori

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 120

46,699.00 RSD
Snažni perač pod visokim pritiskom od 125 bara.Set za raspršivanje sredstva za čišćenje sa bocom,aluminijumska transportna ručka na donjoj strani,8m dugo robusno i čelično-armirano crevo visokog pritiska.Puška sa mesinganim ventilom.
Zatvori

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 130

57,499.00 RSD
Snažni perač pod visokim pritiskom od 135 bara koji omogućava dodatni komfor u radu.Kalem za crevo visokog pritiska sa vođicom za izuzetno jednostavno i praktično čuvanje.Čelično -armirano crevo visokog pritiska dužine 9m.
Zatvori

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 150

78,199.00 RSD
Snažni dugovečni perač pod visokim pritiskom sa obimnom opremom.Mesingana glava pumpe, kontrola pritiska manometrom,intgrisani rezervoar sa podešavanjem doziranja sredstva za čišćenje,podesiva dizna,dizna rotora od nehabajuće keramike,pretinac za čuvanje dizne,9m čelično-armirano crevo visokog pritiska.
Zatvori

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 163

95,499.00 RSD
Otporan na habanje, keramički klipovi obezbeđuju dug radni vek zajedno sa mesinganom glavom pumpe u teškim uslovima rada. U kombinaciji sa motorom visokih performansi stvara izuzetne performanse čišćenja.
Zatvori

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 232

106,999.00 RSD
Idealan perač pod visokim pritiskom namenjen profesionalnim kosrisnicima.Ergonomska STIHL profesionalna prskalica,10m dugačko čelično armirano crevo.Fiksiranje strujnog kabla sa praktičnim držačem prskalice.
Zatvori

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 362

188,999.00 RSD
Mesingana glava pumpe, keramički klipovi, regulacija pritiska / količine, manometar, sistem doziranja sredstva za čišćenje, rezervoar za sredstvo za čišćenje 2 x 2.5 l, prebacivanje pritiskom na taster, fiksiranje strujnog kabla, preklopna ručica za guranje, sporohodni motor, STIHL Profi sistem brizganja, okretni drđač strujnog kabla, 10 m čelično armiranog creva za visoki pritisak.
Zatvori

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 90

20,299.00 RSD
Lagani i kompaktni perač pod visokim pritiskom od 100 bara.Aluminijumska glava pumpe,set za raspršivanje sredstva za čišćenje sa bocom,rotorska i podesiva ravna mlaznica.Anti-Drill spojnica,prekidač za blokiranje puške,crevo visokog pritiska od 6 m,ručka za nošenje.