Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 100 PLUS

28,799.00рсд
Izdržljiv perač pod visokim pritiskom od 110 bara.Aluminijumska glava pumpe,tihi indukcioni motor,set za raspršivanje sredstva za čišćenje sa bocom,rotorska i podesiva ravna mlaznica.Anti-Drill spojnica ,prekidač za blokiranje puške,crevo visokog pritiska od 6 m,ručka za nošenje.

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 110

38,999.00рсд
Komforni perač pod visokim pritiskom od 110 bara sa dodatnom opremom.Puška sa mekanim rukohvatom za komforan rad.Aluminijumska teleskopska ručka,bočni pregradak za odlaganje mlaznica.Anti-Drill spojnica,crevo visokog pritiska od 7m.

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 120

44,999.00рсд
Snažni perač pod visokim pritiskom od 125 bara.Set za raspršivanje sredstva za čišćenje sa bocom,aluminijumska transportna ručka na donjoj strani,8m dugo robusno i čelično-armirano crevo visokog pritiska.Puška sa mesinganim ventilom.

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 130 PLUS

57,999.00рсд
Snažni perač pod visokim pritiskom od 135 bara koji omogućava dodatni komfor u radu.Kalem za crevo visokog pritiska sa vođicom za izuzetno jednostavno i praktično čuvanje.Čelično -armirano crevo visokog pritiska dužine 9m.

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 150

85,499.00рсд
Snažni dugovečni perač pod visokim pritiskom sa obimnom opremom.Mesingana glava pumpe, kontrola pritiska manometrom,intgrisani rezervoar sa podešavanjem doziranja sredstva za čišćenje,podesiva dizna,dizna rotora od nehabajuće keramike,pretinac za čuvanje dizne,9m čelično-armirano crevo visokog pritiska.

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 163

106,999.00рсд
Otporan na habanje, keramički klipovi obezbeđuju dug radni vek zajedno sa mesinganom glavom pumpe u teškim uslovima rada. U kombinaciji sa motorom visokih performansi stvara izuzetne performanse čišćenja.

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 232

111,799.00рсд
Idealan perač pod visokim pritiskom namenjen profesionalnim kosrisnicima.Ergonomska STIHL profesionalna prskalica,10m dugačko čelično armirano crevo.Fiksiranje strujnog kabla sa praktičnim držačem prskalice.

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 362

211,999.00рсд
Mesingana glava pumpe, keramički klipovi, regulacija pritiska / količine, manometar, sistem doziranja sredstva za čišćenje, rezervoar za sredstvo za čišćenje 2 x 2.5 l, prebacivanje pritiskom na taster, fiksiranje strujnog kabla, preklopna ručica za guranje, sporohodni motor, STIHL Profi sistem brizganja, okretni drđač strujnog kabla, 10 m čelično armiranog creva za visoki pritisak.

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 80

18,999.00рсд
Lagani i kompaktni uredjaj  pocetnog nivoa sa robusnom pumpom visokog pritiska od aluminijuma,rotorskom mlaznicom,podesivom mlaznicom sa ravnim mlazom.Bezbedno skladistenje pribora koji stedi prostor direktno u peracu visokog pritiska.Brzo spajanje za jednostavno povezivanje creva visokog pritiska na perac i pistolj.

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 80 X

17,499.00рсд
Posebno kompaktan,prenosiv uredjaj male tezine za lak transport i skladistenje koje stedi prostor.Sa robusnom pumpom visokog pritiska od aluminijuma ,rotorskom mlaznicom,podesivom mlaznicom sa ravnim mlazom.Bezbedno skladistenje pribora koje stedi prostor direktno u peracu visokog pritiska.Brzo spajanje za jednostavno povezivanje creva visokog pritiska na perac i pistolj.

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom RE 90

22,499.00рсд
Lagani i kompaktni perač pod visokim pritiskom od 100 bara.Aluminijumska glava pumpe,set za raspršivanje sredstva za čišćenje sa bocom,rotorska i podesiva ravna mlaznica.Anti-Drill spojnica,prekidač za blokiranje puške,crevo visokog pritiska od 6 m,ručka za nošenje.