Kompanija STIHL, prepoznajući kvalitet svojih uređaja, pruža korisnicima mogućnost petogodišnje uslovne garancije na odabrane proizvode. Ova garancija zahteva da se uređaji redovno servisiraju u ovlašćenom STIHL servisu, pružajući tako korisnicima produženi period zaštite. Ukoliko se ovaj uslov ne ispuni, standardni garantni period iznosi 2 godine.

5 godina garancije imaju seledeći uređaji:

  • Motorne testere: MS 170, MS 180, MS 211
  • Trimeri: FS 55 R, FS 55, FS 70 C-E, FS 120
  • Usisivač: SE 62
  • Makaze za živu ogradu: HS 45
  • Sve benzinske i električne kosilice

Redovan servis je ključni deo očuvanja garantnog roka od 5 godina i pouzdanog rada vašeg uređaja. Iako detalji servisa variraju zavisno o tipu uređaja, oni uključuju osnovne korake kao što su startovanje motora, provera rada, vizuelni pregled, čišćenje i provera zaustavljanja.

Podsećamo sve naše korisnike da je obavezno jednom godišnje od datuma kupovine doneti svoj uređaj na redovan servis kod ovlašćenog servisera. Takođe, uvek preporučujemo korišćenje originalnih STIHL rezervnih delova, posebno tokom petogodišnjeg garantnog roka, kao i originalnog STIHL ulja za podmazivanje motora i lanaca.

Ovlašćeni serviser će pečatom i potpisom na Obaveštenju o servisu potvrditi vašu redovnu servisnu praksu i odsustvo nepravilnosti. Cena redovnog servisa varira u rasponu od 600 do 1000 dinara, u zavisnosti o vrsti uređaja koji se servisira.

Redovan servis je od suštinskog značaja za očuvanje garantnog roka i pravilnog funkcionisanja vašeg uređaja.

Informacije i preporuke o mogućnostima produženja garancije do 5 godina.

informacije-5-godina-garancije